Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Namman Muay Krema 30g

6.00 

Naravnost iz Tajske in iz sveta Tajskega boksa, vam predstavljamo Namman Muay – legendarni liniment, ki ga uporabljajo Tajski borci že skoraj sto let pred vstopom v ring… je sedaj na voljo kot praktična krema!

  • Sprošča mišično utrujenost
  • Izboljša gibljivost sklepov
  • Ponuja olajšanje v najhujših situacijah
Šifra: SKU 458 Kategorija: Oznaka:

Opis

Kaj je Namman Muay?

Iznajden skoraj sto let nazaj, Namman Muay predstavlja eno najbolj varovanih Tajskih skrivnosti.

“Namman” = mazivo
“Muay” = boks
“Namman Muay” = boksarsko mazivo

Zaradi učinkovitosti Namman Muay izdelkov, se je priljubljenost le teh, zelo hitro razširila še med ostale športnike, Thongtos pa je leta 1960 ustanovil uspešno družinsko podjetje Devakam Apothecary Hall.

Kmalu zatem je Pone Kingpetch, Thongtosov najboljši učenec, postal prvi svetovni prvak boksu v ponosni Tajski zgodovini. Tako Pone kakor Thongtos sta se zapisala v Tajsko zgodovino, Namman Muay pa je postal svetovna uspešnica, katere skrivnostna receptura je znana le Thongtosovim potomcem, prenaša pa se še vedno izključno iz ust do ust.

Šele dosti kasneje je Namman Muay začel postati razpoznaven po svetu tudi med športniki drugih disciplin ter starejšo fizično aktivno populacijo.

Vse skupaj se je začelo z Thongtosom Intratatom, farmacevtom in boksarskim trenerjem, ki se je zanimal za tradicionalno Tajsko zeliščarstvo in konstantno iskal načine kako bi pomagal svojem borcem, da bi lažje zdržali naporne treninge in nevarne dvoboje, s katerimi so se morali preživljati.

Po več neuspelih poskusih mu je končno uspelo zmešati popolno mešanico zelišč, ki je ostala nespremenjena do današnjega dne. Pravzaprav je tako učinkovita, da je natančna formulacija skrita pred očmi javnosti in dostopna le peščici Thongthosovim potomcem.

Prednosti:

  • Namman Muay sprošča utrujene mišice in izboljša omejeno gibljivost sklepov. Na trgu ne boste našli podobnega izdelka.
  • Noben drug izdelek na tržišču danes ni tako efektiven kot Namman Muay pri aktivaciji vaših mišic pri vadbi in pospeševanju regeneracije po njej.
  • Nič drugega ni tako efektivnega pri sproščanju utrujenih mišic in otrdelih sklepov, ki so posledica starosti ali vsakodnevnih ponavljajočih gibov.
  • Noben drug izdelek na tržišču ni znova in znova opravičil svojo učinkovist s strani najboljših svetovnih borcev že skoraj sto let.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Namman Muay Krema 30g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

GOR