Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Paket Karbonoir Maxi

66.35  58.90 

Paket vsebuje vse izdelke Karbonoir in sicer:

  • 1 x Karbonoir – ročno izdelano trdo Črno milo (100 g)
  • 1 x Karbonoir Aktivirano oglje za beljenje zob (30 ml)
  • 1 x Karbonoir Naravni deodorant z aktiviranim ogljem (50 ml)
  • 1 x Karbonoir Zobna ščetka z mehkimi ščetinami
  • 1 x Karbonoir – negovalni serum ANTI-AGE (50ml)
  • 1 x darilna vrečka NajZame.si
Šifra: SKU 512 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

ZAKAJ PAKET KARBONOIR MAXI ?

V paketu so vsi izdelki Karbonoir, ki bodo ob zmerni uporabi zadostovali najmanj za dva meseca. Kot prvo črno milo, ki nežno neguje še tako občutljivo kožo, nagnjeno tudi k dermatitisu, luskavici in drugim kožnim boleznim. Uporabljate ga lahko tudi za čiščenje obraza (izogibajte se zgolj predela oči) in intimnih predelov, saj ima nevtralen pH.

Ko ste očistili obraz s črnim milom, nanesite Anti-age seruma z vonjem kokosa. Kožo bo navlažil, ter ji povrnil energijo. Vitamin D bo aktiviral obnovo celic in tako preprečil prehitro nastajanje gubic. Služi tudi kot podlaga za ličila.

Naravni deodorant nežno razvaja vaše telo s prijetnim vonjem in zanesljivo zaščito. Njegov nežen vonj bo vaše telo pomiril, izbrane sestavine pa bodo poskrbele za nečistoče in neprijetne vonjave čez cel dan.

Aktivirano oglje bo dopolnilo vaše vsakdanje umivanje zob in na naraven način odstranilo zobni kamen ter pobelilo zobe za kar nekaj naravnih odtenkov. Preprečilo bo tudi razvoj kariesa, zobne gnilobe ter slabega ustnega zadaha. Za uporabo smo vam priložili zobno ščetko z mehkimi ščetinami. Mehke ščetine so namreč v kombinaciji z aktiviranim ogljem bolj primerne kot ščetine srednje ali trde trdote, saj je oglje v obliki prahu in le na ta način deluje zelo nežno.

Več o izdelkih izveste, če kliknite na zgornje povezave!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Paket Karbonoir Maxi”
GOR