Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Hemp Light Kanabidiol – liofilizirana konoplja, 30 g

75.00 

Kanabidiol v prahu z visoko koncentracijo CBD-A s postopkom liofilizacije.

Pakiranje: 30g

Pricing Scale:

 • Discount
 • 23%
 • 3 – 35%

Opis

Kanabidiol – liofilizirana konoplja je dodatek k hrani in je 100 % naravni izdelek iz surove konoplje. Vsebuje visoke odmerke CBDA – 30g vsebuje 850mg CBDA.

 • 100 % naravna konoplja.
 • Super koncentracija CBDA.
 • Bogat z železom, kalcijem, kalijem, cinkom , vitamin B1 Thiamine, B2 Riboflavin,
 • B6, B12, vitamin A&Betacaroten , vitamin E. Odobrila EU.
 • Bogat z omega 3 in 6, 100 % brez THC.
 • Pri normalni uporabi ni znanih nobenih stranskih učinkov.
 • Ne vsebuje alergena, zato ga lahko uživamo pri vsaki dieti.
 • Bio Cannabidiol v prahu se zaradi topnosti v vodi hitro absorbira v telo.

KOLIČINA: 30g neto, status ekološki SI-EKO-001 Kmetijstvo Slovenije

Kanabidiol v prahu z visoko koncentracijo CBD-A

Narejen je iz listov in cvetov industrijske konoplje, ki je 100-odstotno ekološka in pridelana v Sloveniji. Najprej s posebnim postopkom konopljo zamrznejo, da ohrani vse minerale, encime in flavonoide, nato pa s postopkom sušenja z zamrzovanjem (lofilizacija) pridobijo vodotopni CBDA v obliki praha.

Vodotopen CBDA – Preprosto rečeno topen v vodi pomeni, da je CBD (kanabidiol) sposoben, da se raztopi v vodi. Kanabidiol, ki je topen v vodi se pridobi s posebnim postopkom, ki se imenuje liofilizacija. Liofilizacija je nizkotemperaturno sušenje zamrznjenih izdelkov, pri katerih odstranimo vodo, ohranimo pa strukturo, barvo, aromo in sestavo konoplje. S tem postopkom tudi ohranimo biokemično in rastlinsko sestavo konoplje ter način dosežemo maksimalno topnost konoplje v vodi. Tako pridobljen kanabidiol (CBD) je v kislinski obliki, ki ga poznamo pod imenom CBDA in se zelo hitro absorbira.

Sestava

Biocannabidiol HempLight je pakiran v stekleni embalaži po 30 g. 100% BIO konoplja v prahu s postopkom liofilizacije.
Ob priporočenem vnosu embalaža zadostuje za ±2 meseca.

Uporaba

Bio Cannabidiol prehranski dodatek je idealen kot dodatek za vašo dnevno prehrano in ga lahko uporabimo v kombinaciji z vegansko, zelenjavno in surovo paleo dieto. Priporočeni dnevni vnos se razlikuje od osebe do osebe, vendar je za vsakogar primerna 1 – 2 žlički na dan zaužijte z 1 – 2 dl vode ali drugega napitka po obroku.  Preprosto boste združili vnos CBDA v prahu z zajtrkom ali večerjo in si zagotovili, da vaše telo optimalno izkoristi CBDA.

Hranite stran od sončne svetlobe in v suhem prostoru! Po vsakem zaužitju kozarec skrbno zaprite s pokrovom, ker je prah zelo občutljiv na vlago zaradi postopka liofilizacije!

Proizvedeno

Ekološka kmetija Oaza svetlobe, Slovenija

Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za zdravo in uravnovešeno prehrano. Izdelek prav tako ni nadomestilo za zdravila, ki jih prepiše osebni zdravnik ali specialist. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hemp Light Kanabidiol – liofilizirana konoplja, 30 g”
GOR