Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Hemp Light BIO HB ENERGIJA – Kanabidiol z dodatkom brokolija 25 g

95.00 

Kanabidiol z dodatkom kalčkov brokolija in daikon redkve – Bio HB-energija je prehranski dodatek, ki je narejen po najvišjih standardih iz industrijske konoplje, bio kalčkov daikon redkve in bio kalčkov brokolija.

Pakiranje: 25 g

Pricing Scale:

 • Discount
 • 23%
 • 3 – 35%

Na voljo po naročilu

Opis

HB-ENERGIJA je dodatek k prehrani, ki vsebuje široko paleto hranil in je narejen na podlagi znanstvenih študij iz surove konoplje, kalčkov brokolija in daikon redkve  in ima pozitiven učinek na zdravje, saj daje telesu energijsko spodbudo in jača imunski sistem.

Knabidiol je visokokakovosten prehranski dodatek narejen iz slovenske ekološke industrijske konoplje. Poleg vitaminov, mineralov in encimov, ki jih izdelek  HB ENERGIJA vsebuje, ima z dodatno koncentracijo CBD-A in sulforafana ugoden vpliv na telo. Sulforafan se pridobi iz kalčkov brokolija in v daikon redkve, ki odlično uravnava HB energijo v telesu.

Kanabidiol – liofilizirana konoplja je dodatek k hrani in je 100 % naravni izdelek iz surove konoplje. Vsebuje visoke odmerke CBDA.

 • 100 % naravna konoplja.
 • Super koncentracija CBDA.
 • Bogat z železom, kalcijem, kalijem, cinkom , vitamin B1 Thiamine, B2 Riboflavin,
 • B6, B12, vitamin A&Betacaroten , vitamin E. Odobrila EU.
 • Bogat z omega 3 in 6, 100 % brez THC.
 • Pri normalni uporabi ni znanih nobenih stranskih učinkov.
 • Ne vsebuje alergena, zato ga lahko uživamo pri vsaki dieti.
 • Bio Cannabidiol v prahu se zaradi topnosti v vodi hitro absorbira v telo.

KOLIČINA: 25 g neto, status ekološki SI-EKO-001 Kmetijstvo Slovenije

Kanabidiol v prahu z visoko koncentracijo CBD-A

Narejen je iz listov in cvetov industrijske konoplje, ki je 100-odstotno ekološka in pridelana v Sloveniji. Najprej s posebnim postopkom konopljo zamrznejo, da ohrani vse minerale, encime in flavonoide, nato pa s postopkom sušenja z zamrzovanjem (lofilizacija) pridobijo vodotopni CBDA v obliki praha.

Vodotopen CBDA – Preprosto rečeno topen v vodi pomeni, da je CBD (kanabidiol) sposoben, da se raztopi v vodi. Kanabidiol, ki je topen v vodi se pridobi s posebnim postopkom, ki se imenuje liofilizacija. Liofilizacija je nizkotemperaturno sušenje zamrznjenih izdelkov, pri katerih odstranimo vodo, ohranimo pa strukturo, barvo, aromo in sestavo konoplje. S tem postopkom tudi ohranimo biokemično in rastlinsko sestavo konoplje ter način dosežemo maksimalno topnost konoplje v vodi. Tako pridobljen kanabidiol (CBD) je v kislinski obliki, ki ga poznamo pod imenom CBDA in se zelo hitro absorbira.

Sestavine

BIO liofilizirana industrijska konoplja (vodotopni CBDA) v prahu, BIO liofilizirani kalčki brokolija v prahu, BIO liofilizirani kalčki daikon redkve v prahu.
Ob priporočenem vnosu embalaža zadostuje za ±2 meseca.

Uporaba

1 – 2 žlički na dan z 1 do 2 dl vode ali drugega napitka po obroku.

Hranite stran od sončne svetlobe in v suhem prostoru! Po vsakem zaužitju kozarec skrbno zaprite s pokrovom, ker je prah zelo občutljiv na vlago zaradi postopka liofilizacije!

Proizvedeno

Ekološka kmetija Oaza svetlobe, Slovenija

Opozorilo: Izdelek ni nadomestilo za zdravo in uravnovešeno prehrano. Izdelek prav tako ni nadomestilo za zdravila, ki jih prepiše osebni zdravnik ali specialist. 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hemp Light BIO HB ENERGIJA – Kanabidiol z dodatkom brokolija 25 g”
GOR