Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Žogica s pralnimi oreščki 1 žogica / 5 pranj

Že od 2.26 

Herbow Žogica s pralnimi oreščki

Pakiranje:  1 žogica / 5 pranj ali 5 žogic/ 25 pranj

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Organski detergent za normalno umazano barvno perilo, ki uporablja koži in okolju prijazne pralne oreščke.

Revolucionarno pranje s pralnimi oreščki, ustvarja pranje na udoben, praktičen in dišeč način. Pralni oreščki se posebej priporočajo za občutljivo kožo, za otroška in dojenčkova oblačila, ker je vsebina naravnega Saponin nežno in učinkovito odstranjuje umazanijo. Ne vsebuje sintetičnih surovin, ki škodujejo zdravju, tako, da je varna za uporabo pri občutljivi koži. Ne povzroča alergije, ne draži kože in ne obremenjuje telesa. Je brez nevarnih kemikalij in zato varuje naše zdravje in okolje.

Za močno umazano perilo uporabite Herbow odstranjevalec madežev z aktivnim kisikom.

  • Brez konzervansov
  • Brez kemikalij
  • Nežno do kože
  • Tudi za otroška oblačila
  • Vegansko
  • TÜV testirano
  • Spominski trak omogoča preprosto sledenje števila pranj

Sestavine

Vsebina: 38g – 1 žogica za 5 pranj

Vsebina: Pralni oreščki (Sapindus Mukorossi), BS. Regen mikro-kultura, izvleček kamilice.

Doziranje

Žogico je mogoče učinkovito uporabiti 5 krat za 4 do 4,5kg perila

Idealno za 5 pranj – pralni oreščki v Herbow žogici za pranje perila so 100% razgradljivi in jih je mogoče kompostirati po uporabi.

Navodila za uporabo

1. Vstavite žogico med oblačila v boben pralnega stroja, tako kot bi vstavili pralne kapsule.

2. Zaženite pralni stroj. Žogica ostane v pralnem stroju do konca pranja.

3. Po pranju vzemite žogico iz pralnega stroja in jo hranite na suhem mestu ali takoj ponovno uporabite.

 

V čem je skrivnost Herbow žogice s pralnimi oreščki za pranje perila?

Uporaba pralnih oreščkov do sedaj ni bila preprosta. Oreščke je bilo potrebno prešteti, z njimi napolniti laneno pralno vrečko, si zapomniti koliko krat smo jih uporabili in jih odstraniti iz pralnega stroja nemudoma po končanem pranju, da se niso razmočili. Poleg tega so imeli neobdelani pralni oreščki neprijeten vonj. Herbow raziskovalci so razmišljali kako na bolj prijazen način prati s pralnimi oreščki in razvili inovativno formulo pralne žogice, tako da je pranje brez kemikalij bolj praktično in preprosto.

Preprosto za uporabo

Žogico je potrebno samo vstaviti v pralni stroj. Pralni oreščki so oviti v mrežico v obliki žogice in jih je preprosto uporabiti.

Okrepljen pralni učinek
Gobice v obliki kock v žogici vzpodbujajo penjenje Saponina in okrepijo pralni učinek.

Svež vonj
S pomočjo Balance System tehnologije so pralni oreščki obdelani s koristnimi mikroorganizmi. Zato originalen kisel vonj izgine in oblačila dolgotrajno obdržijo prijeten vonj.

Sveže in čisto perilo brez dodanih umetnih materialov!

Pralni oreščki so 100% naravni, imajo dober pralni učinek in so naravi prijazna alternativa za pranje perila. Žogica s pralnimi oreščki nudi mnogo prednosti za vaše zdravje in udobje. Organski detergent uporablja učinek svojih naravnih sestavin, tako nežno varuje občutljivo kožo in je še posebej primeren tudi za otroška oblačila. Pri uporabi žogice s pralnimi oreščki po pranju ne nastajajo ostanki na perilu, ki bi lahko povzročali draženje kože in alergije.

O pralnih oreščkih Indijski pralni oreščki (Sapindus Mukorossi) so del družine sapindaceae. To posebno drevo raste ob vznožju Himalajskih gora v Indiji in Nepalu. Drevo s pralnimi oreščki ima sadež s trdo luščino, ki vsebuje veliko saponina. Saponin je aktivno površinska surovina, ki se ob stiku z vodo peni in je odlična za pranje perila:

Naravni – Pralni oreščki so 100% naravni, ne vsebujejo nobenih umetnih kemikalij, ki bi lahko imele negativen učinek na organizem ali okolje.

Prijazni do okolja – lahko razgradljivi, ne škodijo okolju Zanimivo je, da raste drevo, ki ga ni nikoli potrebno špricati, ker zaradi saponina samo odganja škodljivce. Ima lastnosti varovanja pred onesnaženostjo in tvori zelo dosti kisika. Vse to prispeva optimalnemu ekološkemu sistemu na Zemlji.

Antibakterijsko – odpravljajo neprijeten vonj.

Hipoalergensko – Ne dražijo kože. Idealni za občutljivo kožo in kožo z ekcemi ali drugimi kožnimi boleznimi (psoriaza,                                         neurodermitis). Varni za pra nje otroških oblačil.

Nežno do perila – Kljub odličnemu pralnemu učinku, so prijazni do perila in ga ne poškoduje.

Ekonomični – Lupino pralnih oreščkov je mogoče uporabiti večkrat in, na primer, 1 žogica s pralnimi oreščki zadošča za                                 5 pranj.

Recikliranje – Uporabljene pralne oreščke je mogoče kompostirati.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočilo pediatrov

SRČNO PRIPOROČAM! „V mojo kliniko prihaja vedno več majhnih pacientov z alergijami na koži, izpuščaji, nadraženo kožo, ekcemi. Ti simptomi alergij, kot je atopijski dermatitis, so odgovorni za povečanje aktivnosti v imunskih in spominskih celicah. Na žalost so imunsko-spominski podatki lahko shranjeni skozi celotno naše življenje, tako, da pacient lahko zboli znova in znova v kratkih razmakih”

Dr. Enikő Farkas, Nyíregyháza Madžarska

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Dodatne informacije

Pakiranje

1 žogica /5 pranj, 5 žogic /25 pranj

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Žogica s pralnimi oreščki 1 žogica / 5 pranj”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+