Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Herbow Soda za pranje 850g

9.98 

HERBOW soda za pomivanje

Šifra: SKU 1340 Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow SODA pa pranje

Enostavno in hitro biološko razgradljivo, okolju prijazno ekološko čistilo.

Pralna soda je skoraj tako nežna do okolja kot pranje oreščkov. Prednost je, da pri njegovi proizvodnji ne nastajajo okolju škodljivi stranski produkti. Pomaga pri čiščenju močno umazanega tekstila, delovnih oblačil, kuhinjskih krp, namiznih prtov, posteljnine, spodnjega perila. Zagotavlja higiensko čistočo in odpravlja neprijetne vonjave. Kot dodatek pomivalnim in čistilnim sredstvom povečuje njihovo čistilno moč.

Njegov učinek mehčanja vode, razmaščevanja in čiščenja je pomemben, že pri relativno majhni količini.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočena uporaba

Za povečanje učinkovitosti pranja: dajte 1 žlico (10 g) pralne sode v razdelek za detergent v pralnem stroju za 5 kg pranja, dozirajte detergent kot običajno. Ne uporabljajte za pranje volne in svile.

Za namakanje: 1-2 žlici pralne sode na 5 litrov tople vode, v kateri namočite oblačila 1-2 uri.

  • Sodo bikarbono raztopite v hladni vodi
  • Po 1-2 urah (v primeru tople vode prej) položite oblačila, ki jih želite namočiti, in jih po možnosti pustite namakati čez noč (tekstilije s krvavimi madeži vedno namočite v hladno vodo)
  • Na koncu operite kot običajno brez predhodnega namakanja

Kot mehčalec vode: za zmerno trdo in trdo vodo dajte pralno sodo v razdelek za detergent:

Čiščenje posode:

2-3 žlice (20-30 g) pralne sode na 5 litrov vode. Če je potrebno, se lahko odmerek poveča

Kuhalnice, deske za rezanje, lesene žlice: po pranju operite z vročo raztopino. Na koncu sperite z vročo vodo ali obrišite.

Lonci in ponve z zažganimi ostanki hrane: Dodajte raztopino in zavrite.

Kozarci za marmelado in podobno: Operite z vročo raztopino in sperite z vročo vodo. Obrnite ga na glavo na čisto krpo.

Ne uporabljajte na aluminijasti posodi ali na povoskanih površinah.

Za osebe z občutljivo kožo je priporočljiva uporaba gumijastih rokavic, ker puder deluje izsušujoče na kožo!

Sestavine

Natrijev karbonat (EINECS številka: 207-838-8), mleti orehi

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

Proizvaja

Herbow International, Hungary

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Soda za pranje 850g”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+