Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Herbow Odstranjevalcev madežev barvnih ali belih oblačil, 700 g

Že od 9.98 

Herbow – Odstranjevalec Madežev belega ali barvnega 700g

Kategorija: Dodatki za pranje

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow odstranjevalec madežev za belo perilo z aktivnim kisikom, 700g

Uporablja prednosti naravnih pralnih oreščkov v boju proti trdovratnim madežem. Priporočamo za beljenje zelo umazanega perila in za odstranjevanje madežev. Zaradi sestave, ki je prijazna do kože in okolja ter vsebnosti aktivnega kisika v aktivnih sestavinah, ne poškoduje tkanin. Varuje oblačila pred obarvanostjo. Idealno za pranje belega perila ob uporabi Herbow žogice s pralnimi oreški. Ne vsebuje optičnih belil. Primerno za uporabo 30-40-60 stopinj C v pralnih strojih in za ročno pranje.

 • Ne vsebuje klora
 • Brez fosfatov in sulfatov
 • Ne vsebuje optičnih belilcev
 • Brez konzervansov
 • Brez umetnih barvil
 • TúV testirano
 • Vegan

Herbow odtranjevalec madežev za barvno perilo, 700g

Proti trdovratnim madežem z uporabo naravnega prahu pralnih oreščkov. Priporočamo ga za močno umazana oblačila in za odstranjevanje madežev. Zaradi koži in okolju prijaznih sestavin ter vsebnosti učinkovin s koncentriranim aktivnim kisikom tudi v večjih količinah ne poškoduje tekstila in ščiti barve pred bledenjem. Ne vsebuje optičnih belil. Uporablja se lahko za strojno in ročno pranje pri 30-40-60 stopinj C.

 • Brez klora
 • Brez fosfatov in sulfatov
 • Brez optičnih belil
 • Brez konzervansov
 • Brez umetnih barvil
 • Izdelek testiran s strani TúV
 • Veganska formula

Doziranje

25 ml za posamezno pranje. Zadošča za 28 učinkovitih pranj.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine – odstranjevalec madežev za belo perilo

15-30% belila na osnovi kisika, 5-15% anionske aktivne površinske surovine. Vsebuje: encime, izvlečke pralnega oreščka

Sestavine – odstranjevalec madežev za barvno perilo

15-30 % belila na osnovi kisika, 5-15 % anionskih površinsko aktivnih snovi, mleti orehi. Vsebuje natrijev perkarbonat, natrijev metasilikat

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Kliknite na povezavo za ogled opozoril in varnostnega lista!

Proizvaja /distribucija

Herbow International Zrt., Hungary /

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, herbow@najzame.si

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izbor

Za bela oblačila z aktivnim kisikom, Za barvna oblačila, Paket obeh

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Odstranjevalcev madežev barvnih ali belih oblačil, 700 g”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+