Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Herbow Naravni tekoči detergent za pranje kavbojk – JEANS, 1000 ml

10.98 

Zaradi večje teže je ta izdelek izvzet iz brezplačne poštnine ne glede na višino nakupa. Standardni poštnini v višini 2.55 € se za vsak izdelek v košarici doda fiksni strošek v višini 0.65 €.

Herbow tekoči detergent za pranje JEANS perila – z naravnim vonjem 

Pakiranje:  1000 ml –  33 pranj

Šifra: SKU 1247 Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow tekoči detergent za kavbojke JEANS, 1000ml

Z naravnim vonjem

Herbow – JEANS je koncentrirani tekoči detergent s svežim vonjem za pranje jeans perila z 12% ekstraktom pralnega oreščka* in bio-encimi, ki varujejo kožo pred draženjem. Premium pakiranje z dozirnikom (cca 6-8 potiskov na pranje- cca 30ml na pranje). Herbow Jeans detergent je hitro topljiv gel s ciljno usmerjenimi, učinkovitimi in nežnimi sestavinami naravnega izvora, ki pomagajo ohranjati elastčnost jeans materialov in preprečujejo njihovo bledenje. Tekoči detergenti Herbow temeljijo na posebnem izvlečku oreščkov za pranje z nežnim postopkom ekstrakcije, katerega odličen pralni učinek krepijo bioencimi ter rastlinske in mineralne snovi. Zahvaljujoč nežnim, a učinkovitim rastlinskim sestavinam lahko operete ročno ali strojno že pri temperaturah od 30-40 stopinj C.

  • Ohranja prožnost in oprijem oblačil iz jeansa
  • Ščiti elastičnost materialov
  • Ščiti barve pred bledenjem
  • Zaradi svoje vsebnosti deluje antibakterijsko, kar je še posebej uporabno pri oblačilih iz jeansa
  • Barva, brez fosfatov, klora, EDTA, CMIT / MIT
  • Koži in k okolju prijazen, biološko razgradljiv
  • Ne vsebuje umetnih dišav
  • Ne vsebuje umetnih barvil
  • Vegan izdelek

*Domača proizvodnja ekstrakta pralnih oreščkov. Osnovna surovina tekočih detergentov je narejena iz lupinic pralnih oreščkov na edinstveni način, s hladnim stiskanjem pralnih oreščkov z minerali Zeolita. Uporaba Bio – Encimov: Complex proteini so odlični pri odstranjevanju madežev in umazanije tudi pri nizkih temperaturah pranja.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi in ustrezni negi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba – bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje, kisel vonj po uporabi,…) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila!

Herbow poslanstvo – Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje z močnimi kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Priporočilo pediatrov – SRČNO PRIPOROČAM! „V mojo kliniko prihaja vedno več majhnih pacientov z alergijami na koži, izpuščaji, nadraženo kožo, ekcemi. Ti simptomi alergij, kot je atopijski dermatitis, so odgovorni za povečanje aktivnosti v imunskih in spominskih celicah. Na žalost so imunsko-spominski podatki lahko shranjeni skozi celotno naše življenje, tako, da pacient lahko zboli znova in znova v kratkih razmakih” Dr. Enikő Farkas, Nyíregyháza Madžarska

Sestavine

5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% neionskih površinsko aktivnih snovi, amfoternih površinsko aktivnih snovi.

Vsebuje: encime, parfume, konzervanse: fenoksietanol.

Druge sestavine: izvleček opranih oreščkov

Uporaba

V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte do 6-8 potiskov na pranje. Ročna črpalka embalaže omogoča enostavno uporabo. Povprašajte tudi za re-fill polnjenje.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite. Ni priporočljivo za pranje volnenih in svilenih izdelkov. Kliknite na povezavo za ogled opozoril in varnostnega lista!

Proizvaja /distribucija

Herbow International Zrt., Hungary /

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, herbow@najzame.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Naravni tekoči detergent za pranje kavbojk – JEANS, 1000 ml”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+