Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Naravni detergent za strojno pomivanje posode, 750ml

9.99 

HERBOW Naravni detergent za strojno pomivanje posode, 750ml

Ni na zalogi

Šifra: SKU 1338 Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow Detergent za strojno pomivanje posode- super koncentrat 750 ml

Z izvlečkom pralnih oreščkov, pridobljenim po nežnem postopku brez vonja.

Zahvaljujoč naravni vsebnosti oreščkov, snovi rastlinskega izvora in organskih encimov ima odlične lastnosti razmaščevanja in učinkovito odstranjuje vse vrste kontaminirane hrane in zasušene ostanke. Zaradi svoje tekoče teksture se odlično raztopi in svojo čistilno moč pokaže že na začetku pralnega cikla.

Njegovo učinkovitost potrjuje tudi testiranje tablet in gelov za pomivalni stroj, ki ga je oktobra 2021 izvedlo Društvo ozaveščenih kupcev. Med 38 testiranimi izdelki se je detergent za strojno pomivanje posode Herbow super koncentrat, edini testirani izdelek z izvlečkom oreha, uvrstil na drugo mesto med vsemi geli! (vir https://tesztek.tudatosvasarlo.hu/mosogatogep-tablettak-es-gelek/teszt)

Pakiranje: 750 ml = zadostuje za 60 ciklov pranja

  • Higienska čistoča z uporabo naravnih sestavin
  • Ne vsebuje umetnih dišav in barvil
  • Formula brez fosfatov, EDTA in klora
  • Veganski izdelek

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Uporaba

V predelek za čiščenje pomivalnega stroja vlijte priporočeno dozo detergenta.

Priporočeni odmerek: Za vse vrste pomivalnih strojev je priporočeni odmerek 12 ml.

Pomembna informacija: Ne odmerjajte več od predpisane količine! Če imate gospodinjski mehčalec vode, nikoli ne uporabite več detergenta od predpisane količine, ker lahko povzroči penjenje!

Pri uporabi Herbow super koncentrata detergenta za pomivalne stroje ni potrebna uporaba regeneracijske soli.

NASVET: Priporočamo, da pomivalni stroj čistite redno vsak mesec.

Sestavine

5-15% neionske površinsko aktivne snovi, anionske površinsko aktivne snovi < 5%, rastlinska mila

Vsebuje: encime, konzervans: natrijev benzoat. Druge sestavine: izvleček orehov

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Kliknite na povezavo za ogled varnostnega lista!

Proizvaja

Herbow International, Hungary

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Naravni detergent za strojno pomivanje posode, 750ml”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+