Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Naravni detergent za ročno pomivanje posode, 500ml

3.99 

HERBOW naravni detergent za ročno pomivanje posode Herbow:

  • Passionate nature 500 ml (mango)
  • Fresh nature  500 ml (natur)
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

Naravno detergent za ročno pomivanje posode Herbow – Passionate nature / Fresh natur 500 ml

Naravna sredstva Herbow temeljijo na posebnem izvlečku pralnih oreščkov za pranje posode z nežnim postopkom, katerega odličen pralni učinek krepijo rastlinske in mineralne snovi. Ima odlične razmaščevalne lastnosti zaradi vsebnosti terpena iz orehov in pomaranč. Učinkovito odstranjuje ostanke hrane in druge nečistoče na posodi.

  • Dobro peneče
  • pH nevtralno
  • Brez parafina/brez mineralnih olj
  • Ne vsebuje umetnih dišav ali barvil
  • Vegan formula

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

<5% anionskih površinsko aktivnih snovi, neionskih površinsko aktivnih snovi
Vsebuje: dišave (limonen, linalool, citronelol, geraniol, heksil cinamal), konzervans: fenoksietanol
Druge sestavine: izvleček pralnih oreščkov

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Kliknite na povezavo za ogled varnostnega lista!

Proizvaja

Herbow International, Hungary

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Izbira vonja

Passionate nature Mango, Fresh nature

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Naravni detergent za ročno pomivanje posode, 500ml”
GOR
GRATIS stroški dostave za vse nakupe + s kodo "YK6KXNJG" vnovčite - 30% na vse izdelke HERBOW + ostala akcijska ponudba!Praznični popusti
+