Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

HERBOW BABY MAGIC odstranjevalec madežev za bela oblačila, 700g

7.98 

HERBOW BABY MAGIC – odstranjevalec madežev z belih oblačil z aktivnim kisikom in pralnimi oreščki

Pakiranje: 700 g – zadostuje za 28 pranj

KMALU!

Zbiramo prednaročila za nove izdelek. Dobava v februarju 2023!

Na voljo po naročilu

Šifra: SKU 1272 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

HERBOW BABY MAGIC – ODSTRANJEVALEC MADEŽEV Z BELIH OBLAČIL

Pakiranje: 700 g – zadostuje za 28 pranj

HERBOW BABY MAGIC je dodatek za beljenje in odstranjevanje madežev z belih oblačil. Izdelek, ki vsebuje aktivni kisik, je bil razvit za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, ki je nagnjena k alergijam. Zahvaljujoč koži in okolju prijaznim sestavinam ima nežen, a učinkovit čistilni učinek in odstranjuje trdovratno umazanijo.

Uporablja se lahko za preprečevanje sivenja oblačil. Idealen za pranje belega perila tudi v kombinaciji z izdelki, ki vsebujejo pralne oreščke.

 • Dojenčkovi koži prijazne sestavine
 • Brez dišav in alergenov
 • Ne vsebuje optičnih belilcev
 • Brez klora in fosfatov
 • Brez konzervansov
 • Okolju prijazen veganski izdelek

Sestavine: <30% belila na osnovi kisika, 5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, mleti pralni oreščki, encimi

Uporaba:

 • ½ žličke praška raztopite v vodi pri temperaturi največ 40°C. Pripravljeno raztopino nanesete na madež in pustite učinkovati največ 5 minut. Nato perilo operete kot običajno.
 • 1 žličko praška raztopite v 4 l vode pri temperaturi največ 40°C. V pripravljeni raztopini namočite perilo za največ 6 ur. Nato perilo operete kot običajno.
 • Odstranjevalec madežev dodajte k detergentu za pranje perila. Uporabite 25 ml (1/2 priložene žličke) za manjše madeže oziroma 100 ml (2 žlički) za trdovratnejše madeže. Perilo operete kot običajno.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
 • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
 • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov in primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY MAGIC odstranjevalec madežev za bela oblačila, 700g”
GOR