Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Herbow 2v1 Pena za pomivanje posode in čistilo za površine, vonj zelenega jabolka 300ml

5.99 

HERBOW naravno čistilo 2v1 za pomivanje posode in površin

Pakiranje: 300 ml – zadostuje za 375 odmerkov (ustreza 1,2 litra običajnega pomivalnega sredstva)

Ni na zalogi

Šifra: SKU 1339 Kategorija: Oznaka:

Opis

2v1 naravni detergent v peni za ročno pomivanje posode in splošno čistilo za površine 

Z vonjem zelenega jabolka

 • Izjemno varčen
 • Okolju in koži prijazno
 • Ekonomična formula aktivne pene
 • Veganski izdelek
 • pH-nevtralno
 • Hitro biorazgradljivo
 • Brez klora, amonijaka in fosfatov
 • Brez alergenih dišav

Možnost uporabe 2v1:

 1. Kot detergent za ročno pomivanje posode se lahko uporablja za čiščenje kuhinjskih pripomočkov, jedilnega pribora, krožnikov, kozarcev, ipd.
 2. Kot splošno čistilo za površine se lahko uporablja za kuhinjske površine, indukcijske kuhalne plošče, nape, ipd.

Zahvaljujoč koži prijazni in nežni formuli je idealen za čiščenje predmetov, ki jih uporabljajo dojenčki in majhni otroci (visoki stolčki, oprsnice, plastične igrače, itd.) in pripomočkov, ki se uporabljajo za hranjenje (jedilni pribor, otroške stekleničke, plastični pribor, krožniki, grelniki vode, itd.).

Zaradi penilnega nastavka je zelo priročen, brez kapljanja in enostaven za uporabo!

Sestavine: < 5% anionskih površinsko aktivnih snovi, neionskih površinsko aktivnih snovi, amfoternih površinsko aktivnih snovi, dišave, konzervans (natrijev benzoat), izvleček pralnega oreščka

Uporaba: Stisnite del detergenta – pene na površino, ki jo želite očistiti, ga razmažite z vlažno gobo, pustite delovati nekaj minut, nato sperite s čisto vodo.

P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P264 – Po uporabi si temeljito umijte roke. P305 + P351 + P338 – Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
 • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
 • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov in primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow 2v1 Pena za pomivanje posode in čistilo za površine, vonj zelenega jabolka 300ml”
GOR