Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

AKCIJA!

Herbow Mehčalec za perilo BABY, 3000ml

Original price was: 18.92 €.Current price is: 15.14 €.

Herbow Mehčalec BABY – Z vonjem BABY

Pakiranje: 3000ml

KMALU!

Zbiramo pred-naročila za nove izdelke. Priznani popust v vrednosti – 20% bo obračunan na računu ob dobavi. Prvo dobavo pričakujemo najkasneje do 30.6.2024!

Na voljo po naročilu

Šifra: SKU 1578 Kategorija: Oznaka:

Opis

Herbow Mehčalec BABY – z vonjem BABY

3000 ml zadostuje za 150 pranj (ni 2v1 koncetrat)

Mehčalec z naravnimi sestavinami

Antistatik, daje prijeten vonj, gladi in mehča ter olajša likanje. Doživite srečo s čarobnim vonjem enega izmed princev eksotičnega sadja! Formula s kationsko površinsko aktivno snovjo naravnega izvora prijetno odišavi, zgladi vlakna in s tem olajša likanje oblačil.

Njegova uporaba je priporočljiva za vse vrste tekstila in pralnih strojev.

Za pranje uporabite izdelke Herbow, narejene iz naravnega izvlečka pralnih oreškov.

Doziranje

  • strojno pranje za obremenitev 4,5 kg 20 ml (cca. 2/3 pokrovčka)
  • ročno pranje 15 ml na 10 litrov vode.

Mehčalca ni treba razredčiti.

Ekološki detergenti

Značilnost ekoloških detergentov in čistil je, da so izdelki narejeni iz rastlinskih in mineralnih snovi. Surovine se po uporabi vrnejo v naravo na neškodljiv način in je ne onesnažujejo. Te surovine so trajnostne, ponovno zrastejo in se obnovijo. Ker so naravne, so za ljudi, živali in okolje neškodljive. Embalaža tovrstnih izdelkov je narejena iz recikliranih materialov, primerna za ponovno recikliranje.

Ekološki detergenti in čistila so enako učinkoviti kot ostali izdelki, pa vendar prijazni do okolja in ljudi.

HERBOW ekološki detergenti

Herbow (HERBal_Organic_World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja in spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba- bombažna vrečka, izpadanje oreščkov, sušenje po uporabi, št. uporabe, kisel vonj po uporabi, preštevanje oreščkov, izpadanje oreščkov in njihovo zatikanje) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYISTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščke obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem originalen, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino- Saponin, ki kot rastlinsko milo  veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo antibakterijsko, so prijazni do okolja in kože, imajo razkuževalne učinke, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni povzročajo različna kemična sredstva za pranje in čiščenje. Na splošno 80% oblačil ni močno onesnaženo, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno onesnažena oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov ” pravijo!

Sestavine

5-15% kationske površinsko aktivne snovi, dišave (Amyl Cinnamal, Citronellol, Coumarin, Hydroxycitronellal, Limonene); konzervans: natrijev benzoat.

Opozorilo

Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte! Pred uporabo dobro pretresite. Ne nanašajte direktno na perilo.

Proizvaja

Herbow International Zrt., Hungary

Dodatne informacije

Različice

Za belo perilo, Za barvno perilo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Herbow Mehčalec za perilo BABY, 3000ml”
GOR