Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW Detergent za strojno pomivanje posode, 750ml

9.99 

HERBOW detergent za strojno pomivanje posode 

Pakiranje: 750 ml – zadostuje za 60 pranj

Šifra: SKU 1338 Kategorija: Oznaka:

Opis

Tekoči detergent za strojno pomivanje posode – super koncentrat – SHINING PURITY

Brez dišav

Sijoča, higienska čistoča.

Koncentrat za strojno pomivanje posode vsebuje izvleček pralnih oreščkov, pridobljen po nežnem postopku hladnega stiskanja. Zahvaljujoč saponinom pralnega oreščka in organskim encimom ima odlične lastnosti razmaščevanja in učinkovito odstranjuje vse vrste kontaminirane hrane in zasušene ostanke.

Je brez dodanih dišav in barvil. Za vse vrste pomivalnih strojev.

Edinstvena formula gela se zlahka raztopi in ne odrgne steklenih izdelkov, svojo čistilno moč pa pokaže že na začetku pralnega cikla. Deluje tudi pri nizkih temperaturah, zato lahko z njim varčujemo z energijo.

Njegovo učinkovitost potrjuje tudi testiranje tablet in gelov za pomivalni stroj, ki ga je oktobra 2021 izvedlo Društvo ozaveščenih kupcev. Med 38 testiranimi izdelki se je detergent za strojno pomivanje posode Herbow – super koncentrat, edini testirani izdelek z izvlečkom pralnega oreščka, uvrstil na drugo mesto med vsemi geli! (vir: https://tesztek.tudatosvasarlo.hu/mosogatogep-tablettak-es-gelek/teszt).

  • Higienska čistoča z uporabo naravnih sestavin
  • Ne vsebuje umetnih dišav in barvil
  • Formula brez fosfatov, EDTA in klora
  • Veganski izdelek

Sestavine: 5-15% neionskih površinsko aktivnih snovi, < 5% anionske površinsko aktivne snovi, < 5% mila, encimi, konzervans (natrijev benzoat), izvleček pralnih oreščkov

Uporaba: V predelek za čistilo pomivalnega stroja vlijte 12 ml oziroma 1,5 pokrovčka detergenta.

Nasvet: Priporočamo, da pomivalni stroj čistite redno vsak mesec.

Pri uporabi Herbow super koncentrata detergenta za pomivalne stroje ni potrebna uporaba regeneracijske soli.

Opozorilo: Ne odmerjajte več od predpisane količine! Če imate gospodinjski mehčalec vode, nikoli ne uporabite več detergenta od predpisane količine, ker lahko povzroči penjenje! Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 – Povzroča hudo draženje oči. P101 – Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 – Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 – Pri stiku z očmi: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 – Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

UFI: WM1E-547C-100V-8169

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

  • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
  • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
  • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
  • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW Detergent za strojno pomivanje posode, 750ml”
GOR