Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

HERBOW BABY Tekoči detergent za barvna in bela oblačila, 1000ml

11.98 

HERBOW BABY KONCENTRIRANI TEKOČI DETERGENT ZA BARVNA IN BELA OBLAČILA

Pakiranje: 1000 ml – zadostuje za 33 pranj

Šifra: SKU 1269 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

HERBOW BABY KONCENTRIRANI TEKOČI DETERGENT ZA BARVNA IN BELA OBLAČILA

Z naravnim vonjem

Pakiranje: 1000 ml – zadostuje za 33 pranj

Koncentrirano tekoče pralno sredstvo Herbow rastlinskega izvora, je posebej priporočljivo za pranje oblačil dojenčkov, otrok in odraslih z občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Vsebuje poseben izvleček pralnih oreščkov, pridobljen z nežnim postopkom ekstrakcijeIzvleček ni učinkovit le pri samem pranju perila, ampak zaradi vsebnosti saponinov deluje tudi antioksidativno, antiseptično in protivnetno na kožo in preprečuje njeno draženje. Odličen pralni učinek pa poleg izvlečka pralnega oreha zagotavlja tudi kombinacija dodanih bioencimov, tenzidov rastlinskega izvora in snovi mineralnega izvora.

Prijazen do kože in okolja, a še vedno učinkovit, naredi oblačila sijajno čista, mehka in prijetno odišavljena, hkrati pa ščiti tkanine pred poškodbami in bledenjem. Učinkovit je že pri nizkih temperaturah pranja, zato lahko z njim prihranite tudi strošek električne energije. Uporaben za vse vrste pralnih strojev kot tudi za ročno pranje.

 • Dojenčkovi koži prijazne sestavine
 • Ne vsebuje umetnih barvil
 • Uporaba naravnih eteričnih olj
 • Ne vsebuje optičnih belilcev
 • Brez klora in fosfatov
 • Ščiti tkanine in barve pred bledenjem
 • Okolju prijazen in veganski izdelek

Sestavine: 5-15% anionskih površinsko aktivnih snovi, <5% amfoternih površinsko aktivnih snovi, milo, encimi, dišave, konzervansi (fenoksietanol, benzizotiazolinon), izvleček pralnih oreščkov

Uporaba:  V dozirnik detergentov pralnega stroja načrpajte približno 30 ml na pranje.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok. Ne uživajte!

Za ogled varnostnega lista in opozorila kliknite na povezavo: https://herbow.si/varnostni-list.

Pozor. H319 Povzroča hudo draženje oči. P101 Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko stori brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P337 + P313 Če draženje oči ne preneha: Poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo. P501 Odstranite vsebino/posodo v skladu z lokalnimi/nacionalnimi predpisi.

UFI: D9S2-50EG-Y00E-NP1G

Za več informacij in priporočil o uporabi izdelka kliknite na povezavo: http://herbow.si/vnos/zakaj-tekoči-detergent-za-pranje-perila-/92

HERBOW pridobil VEGAN certifikat

Herbow Vegan Certified!

Leta 2022 je Herbow prejel blagovno znamko Vegan Society, eno najprestižnejših veganskih ocen na svetu.

Herbow pripisuje velik pomen ekološkemu pristopu pri razvoju, proizvodnji in distribuciji izdelkov.

Za kvalifikacijo morajo biti izpolnjene naslednje zahteve:

 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli proizvodov ali surovin živalskega izvora.
 • Izdelek ne sme vsebovati mleka ali medu.
 • Med testiranjem izdelkov ali njihovih sestavin ni dovoljeno testiranje na živalih.
 • Prepovedana je uporaba kakršnih koli gensko spremenjenih organizmov.

Tega ne sme storiti proizvajalec ali katera koli druga oseba, ki jo pooblasti proizvajalec. 

Certifikat PETA brez krutosti!

Herbow je bil nagrajen s PETA Animal-Free Vegan Certification!

Ljudje za etično ravnanje z živalmi (PETA) je največja organizacija za pravice živali na svetu, saj ima več kot 9 milijonov članov in podpornikov po vsem svetu.

Logotip lahko pridobijo samo podjetja, ki se zavežejo, da nikoli ne izvajajo, naročajo, plačujejo ali dovolijo testiranje na živalih med razvojno fazo, tako za sestavine, kot za končne izdelke. S svojimi dobavitelji morajo skleniti pogodbo, ki zagotavlja, da dobavitelji od trenutka podpisa sporazuma nikoli ne bodo izvajali, naročali, plačevali ali odobrili testiranja sestavin na živalih, ki jih je kupilo podjetje ali blagovna znamka. To so pogoji, da jih PETA in program Global Beauty Without Bunnies označi kot »brez krutosti«.

Herbow (HERBal Organic World)

Blagovna znamka Herbow se je rodila z ljubeznijo, z družinsko in osebno izkušnjo. Navdih za razvoj izdelkov so bile bolezenske težave s kožo hčere enega od ustanovitelja izdelkov Herbow. Po nasvetu pediatra so leta 2012 pričeli uporabljati pralne oreščke za pranje perila. Ob redni uporabi so izpuščaji izginili v roku nekaj tednov.

Pozitivna izkušnja, vendar spremljajoče nevšečnosti pri uporabi konvencionalnih pralnih oreščkov (zapletena uporaba z uporabo bombažne vrečke, izpadanje in zatikanje oreščkov, sušenje po uporabi, preštevanje oreščkov, spremljanje števila uporabe, kisel vonj po uporabi) je ustanovitelja vzpodbudilo, da sta izdelala inovacijo pri pranju s pralnimi oreščki. Izdelala sta BALANCE SYSTEM  tehnologijo, pri kateri so oreščki obdelani s koristnimi kulturami mikroorganizmov. S tem prvoten, kisel vonj izgine!

Pralni oreščki rastejo na subtropskem drevesu (Sapindus Mukorossi) v srednje vzhodni Aziji in jih uporabljajo za pranje perila že več stoletij. Lupina vsebuje aktivno surovino – saponin, ki kot rastlinsko milo veže umazanijo in maščobe v vodi. Oreščki delujejo tudi antibakterijsko, hkrati pa so prijazni do okolja in kože, ne povzročajo bledenja barv in ne poškodujejo tekstila.

Herbow poslanstvo

Herbow izdelki nudijo rešitve za resnične težave. Različna kemična sredstva za pranje in čiščenje povzročajo vedno več alergijskih in drugih vrst bolezni. Na splošno 80% oblačil ni močno umazano, zato v večini primerov ni potrebno pranje s kemičnimi detergenti. Za zmerno umazana oblačila zadostuje naravni detergent, ki vsebuje milnico in ima odlično moč pranja.

“Herbow ne obljublja čudežev, ampak oprijemljive rezultate. Naše stranke so prepoznale kakovost in učinkovitost naših izdelkov. Zahvaljujoč navdušenju, vztrajnemu delu raziskovalne skupine Herbow, imamo veliko edinstvenih in inovativnih izdelkov.” pravijo!

Proizvaja: Herbow International Zrt., Hungary

Distribucija: Naj zame d.o.o., Črmošnjice pri Stopičah 53a, 8000 Novo mesto, 059 032 521, info@herbow.si

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “HERBOW BABY Tekoči detergent za barvna in bela oblačila, 1000ml”
GOR