Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

SHINE BROWN ByRokko krema za hitrejšo porjavitev

Evo pa je tudi meni po napornem mesecu dela, uspelo skočiti na plažo. S prijateljico Niko sva se odpravili na »vikend« dopust v Umag. Vsako leto se udeležimo ATP turnirja. V petek sem bila v službi do 16h, seveda že spakirana tekla po Niko. V avtu sva celo pot molili, da ne bo gneče, da lahko najhitreje skočiva na plažo in se malo posončiva, da ne bova beli kot mleko. In res naju je nekdo tam gor uslišal. V debeli uri sva bili že na plaži. Mogoče se nama je zdelo, a vsi okoli naju so bili zagoreli. Imeli sva piškavi dve uri časa za malo »zdravega tena«, ko sem se spomnila, da sem v dar dobila kremo za porjavitev. Hvala Boštjan!...saj si bil moj rešitelj za dober izgled na koncertu legendarnega Tonija Cetinskija, ki je nastopal čez 5 ur. Uspelo nama je…imeli sva veliko sonca, malo sreče in čarobno mažo.

 

Shine Brown

 

V primerjavi z ostalimi marmeladami mi ni pustila madežev na mojih novih kopalkah in mi ni mašila por.

Tudi ob večernem tuširanju mi prav nič ni mazala brisače. Krema je lahka in dišeča. Primerna tudi za otroke!!! Kako vem?... imam 11 let starega sina, ki je bolj romske krvi kot ne, ampak vseeno sem želela poskusiti tudi na njemu. Otroška koža je nežna in zagori sama od sebe, vsaj tako se mi zdi :)

 

Shine brown

Z Niko sva zgledali prav tropski na koncertu, vendar maža se mi je dokazala dan kasneje, ko sem se le uspela izležavati na plaži nekaj ur. Ten kože je bil bomba, dišala sem na kilometre in koža je bila mehka. Ni bilo bojazni, da bi se nekam naslonila in uničila tujo lastnino okoli sebe.

Na plaži so se nama pridružili prijatelji iz Ljubljane, ki so se mazali več kot midve. In 1,2,3 moja maža je bila porabljena. Trije dnevi, 6 ljudi in 1 krema. V zaključku bi rada poudarila, da nima zaščitnega faktorja in da vsem tistim, ki so občutljivi na sonce in so blede polti naj pod kremo za porjavitev namažejo kremo s faktorjem.

Nepogrešljiva oprema vsakega dopusta.

 

Shine brown

Uporaba

Kremo nanesi na želene predele telesa pred sončenjem. Ne priporočamo uporabe pri otrocih, ljudeh z občutljivo kožo ali zelo svetlo poltjo. Ni užitno! Hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi. Produkt ne vsebuje UV zaščite. Izogibajte se soncu med 11:00 in 16:00 uro.

INCI

patrolatum, olea europea fruit oil, juglans regia seed oil, theobroma cacao seed butter, helianthus annuus seed oil, beta-carotene, parfum, linaloot, d-limonene, geraniol, citral, benzyl alcohol

 

Shine Brown


Avtor prispevka: Sanja Stepić

GOR