Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Izdelki Enikam

Učinkovitost inovativne kombinacije aktivnega kisika in ionskega srebra.

Enikam izdelki za nego kože in ustne votline.

OXILVER je proizvod moderne kozmetologije, ki je razvila učinkovit način za oksigenacijo, nego in zaščito celic kože in nohtov. OXILVER čisti, neguje, hidrira in oksigenira. Skrivnost aktivnosti proizvoda OXILVER je zapisana v revolucionarni sestavi izdelka, ki temelji na komplementarnem učinku aktivnega kisika in ionskega srebra.

OROXID oralna raztopina je primerna za vsakodnevno nego in tretiranje težav v ustni votlini. Namenjena je kratkoročni in dolgoročni uporabi.

OROXID sprej je namenjen vsem, ki potrebujejo večkrat dnevno uporabo izdelka ali z oteženo možnostjo grgranja in izpiranja z tekočino. Priporočljiva je zlasti za ljudi s fiksnimi zobnimi aparati, vsadki, slabim zadahom, ustnimi razjedami (aftami).

Zakaj so OROXID izdelki drugačni od drugih ustnih vod na tržišču?

So zelo drugačni, saj uvajajo novi mehanizem delovanja pri tretiranju težav v ustni votlini. Ne vsebujejo alkohola in klorheksidina, ki ustno sluznico izsušujeta, dražita in kažeta predispozicijo povzročanja raka. To je izjemnega pomena zlasti za mlajšo populacijo, ki ima pred seboj še vso življenje.

GOR