Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

Dobrodelnost

Naš moto : “Iščemo skupne poti, kako lahko skupaj bogatimo sebe, svoje bližnje in okolico v kateri živimo. S skupnimi moči bomo našli tisto, kar nam bo pomagalo sedaj in v prihodnosti.” nam je narekoval pobudo, da tudi pri NajZame.si delujemo dobrodelno. Saj nam ta vrednota pomeni zelo veliko in nam vliva upanje in moč, da delujemo. Pomembno nam je, da priskočimo na pomoč tistim, ki jo potrebujejo. Še posebej tistim, kateri si sami ne morejo pomagati.

Okolica v kateri živimo je naš skupni dom. Odgovorni smo zanj in za ljudi, s katerimi sobivamo. Doma v Sloveniji ali okoli po svetu. Strinjamo se, da ne moremo spremeniti celega sveta, lahko pa na bolje prispevamo vsaj nekaj z majhnimi dejanji.

Z našim dobrodelnim udejstvovanjem želimo doseči drobne spremembe na boljše. Pri tem lahko sodelujete tudi vi in z vašimi predlogi na dobrodelnost@najzame.si prijavite nekoga, ki mu lahko pomagamo. Prošnje za donacije bomo obravnavali selektivno skupaj z zaposlenimi.

Naših dobrih dejanj je kar nekaj. Med drugimo pomagamo siroti iz Etiopije preko misijonarskega središča Slovenije.

http://www.missio.si/botrstvo/botrstvo-etiopija

Naš naslednji dobrodelni projekt je v decembru. Pomagali bomo deklici siroti iz Etoipije. Z vsakim nakupom v decembru 2018 boste- bomo prispevali 1% kupnine za to deklico. Zavezali se bomo, da ji pomagamo z donacijami do njenega 18. leta starosti.

Pomagate lahko tudi vi tako, da donirate svoja namenjena sredstva. Pokličite 080 35 17 za pomoč.

"Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni."

W. WORDSWORTH

GOR