Ste pozabili podrobnosti računa?

Ustvari račun

ByRokko COCONUT BOMB - hranilna maska za lase

Verjetno sem kot ena tistih žensk, ki ji lasje predstavljajo ponos in najlepši dodatek telesa. V mladosti sem zamenjala kar nekaj barv na laseh, in sicer od blond pa do temno rjave, z vsemi vmesnimi rdečimi toni. Nisem dala nekega poudarka na naravne lase, torej na barvo las, ki mi jo je dala mati narava.

V mojem obdobju zrelosti sem se odločila, da pustim naravi svojo pot. Kot kozmetičarka sem seznanjena z vsemi »škodljivci« v naših preparatih, tako za kožo, kot za lase. Ne samo, da prisegam na naravno, ki je velikokrat tržna niša. Prisegam na naravne sestavine, ki delujejo in so dostopne tudi mojemu žepu. Ne smemo pozabiti, da v 90% plačujemo ime blagovne znamke in ne njene same kvalitete.

Coconut bomb hranilna maska

Rada bi vam zaupala svojo zgodbo!

Po 10 letih naravnih las, sem se odločila, da si posvetlim lase z novo tehniko Balayage, ki je na naših tleh trend že več kot 3 leta. Tehnika je takšna, da si s peroksidom posvetliš konice in tvoji lasje, dajejo občutek, kot bi jih pobožalo sonce. Naj omenim, da sem zelo temnopolta in moji lasje imajo rdečega pigmenta kar za izvoz.

Frizerka Nina Ivanič Smrekar je takoj prepoznala moj tip lasu in se odločila, da postopek opraviva dvakrat, v razmaku 1 meseca, saj bi tako moji lasje ostali zdravi in ne toliko suhi. Z rezultatom sem bila več kot zadovoljna. Moji lasje so bili čudoviti, dokler niso pričeli izgubljati vlago. Postali so suhi. Nina mi je svetovala naj uporabim kokosovo olje. Takrat pa sem zasledila produkt, ki mi je spremenil pogled na vse ostale maske.

Seveda sem vmes mislila, da gre spet za neko »reklamo«. Oglas je bil mamljiv in embalaža mi je bila všeč.

Pa sem si rekla »no pa poskusimo«. Lahko rečem, samo iskrena HVALA. Ni besed, ki lahko opišejo to mehkobo in lažje česanje mojih dolgih las. Vsa dekleta, ki imamo svetle in barvane lase, imamo enako težavo. Težavo, ki sedaj ni več težava.

Coconut bomb hranilna maska

 

Super se obnese tudi na lasnih podaljških, kljub temu, da ne gre za živ las, dobijo mehkobo. Poskusila sem tudi Nočno terapijo, ko pustiš masko čez noč na lasišču. Čutiš, da se lasje nahranijo in imajo svilnat občutek.

Uporaba je več kot enostavna in nima alergenih snovi, kar je zelo pomembno tudi za ljudi, ki imajo dermatitis in luskavico na lasišču. Je lipofilna osnova in daje lasem maščobo, ki jo potrebujejo. Uporabljaj jo po občutku in naj bo ta občutek vsaj 1x na teden.

 

Nanos

Pred uporabo lase temeljito operite s šamponom po vaši izbiri ter jih nežno ožemite z brisačo.

  • Masko za lase Coconut Bomb nanesite na navlažene lase, ter jih nežno razčešite s krtačo za lase.
  • Masko pustite delovati 10-30 minut, nato lase temeljito sperite s toplo vodo.
  • Lase ponovno razčesite in jih dobro posušite.

Če imate suh tip las, vam priporočamo uporabo maske 3-krat na teden (nanesite po celotni površini las), če imate masten tip las pa 1-krat na teden.

Coconut bomb hranilna maska

 

Avtor prispevka: Sanja Stepić

 

GOR